Paqui R.

La meva primera sessió de coaching…que no serà la darrera.
Després d’haver fet altres teràpies més enfocades a trobar els motius de les meves inquietuds en el passat, vaig tenir l’oportunitat d’experimentar una sessió de COACHING. És completament diferent del que havia fet fins ara. Lluny d’infravalorar les anteriors, he de dir que el COACHING és molt més proactiu, més vital, més pràctic. Es tracta de veure el problema des d’una perspectiva nova, com una oportunitat, et sents amb el poder de sol·lucionar-ho i sol·lucionar-ho per tu mateixa, pel que ets, pel que sents…
Les eines les tens tu, el coneixement també, el COACHING simplement et fa conscient d’això i t’habilita per aconseguir el teu objectiu. Guiat, això sí, per una mà fonamental, en el meu cas, l’Ester, que des de la seva professional neutralitat va saber fer que jo mateixa posés nom a les inquietuds més internes, que un cop identificades cedeixen el seu poder per donar-me’l a mi.
Em sento agraïda per aquesta guia, per aquest saber fer i a totes les persones que el fan possible. Per començar un mateix ja que la predisposició a assolir l’objectiu paretix d’un mateix, és molt important tenir-ho clar, així com que som els únics responsables del que ens succeeix i que està a la nostra mà i només a la nostra sol·lucionar-ho.
Gràcies Ester pel teu acompanyament.