Eva M.

Jo a l’Ester no la vaig anar a buscar, va venir ella. Bé, ella directament no, buscaven voluntaris per a les pràctiques de la Certificació de Coaching. I allò que passa, que una coneguda t’ho comenta i a mi em va fer gràcia. Vaig pensar que no perdia res, que si anava amb una actitud oberta segur que alguna cosa positiva en trauria.

El que no m’esperava era a l’Ester. Les vegades que ens hem trobat sempre han estat positives per a mi, més i tot del que jo podia esperar. Té aquesta manera de parlar tant amable, i t’escolta amb tant d’interès, que d’entrada et fa perdre les pors, et predisposa cap a ella. I al mateix temps, de cop i volta et fa plantejaments que a mi em van sorprendre.

Pregunta d’una manera incisiva i directa, però com que ho fa amb amabilitat no et molestes, no et sap greu, i sense que en siguis conscient resulta que li estàs explicant les teves inquietuds i esperances més íntimes, perquè et ve de gust fer-ho, perquè les conclusions a les que et fa arribar són importants, són interessants per a tu mateix.

Gràcies a la meva experiència amb l’Ester jo he après de mi mateixa molt més del que m’esperava. Ha estat una persona positiva a la meva vida, i estic segura de que gràcies al seu interès i a la seva manera de treballar, moltes altres persones en sortiran beneficiades de la relació que puguin establir amb ella.